Skip to main content

S-a majorat valoarea maximă deductibilă pentru tichete de vacanţă

Vouchere de vacanta

Începând cu 1 iulie 2013, companiile pot acorda angajaţilor tichete de vacanţa deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale în valoare de până la 4800 lei pe an pentru fiecare salariat.

Acest lucru se datorează majorării salariului minim brut pentru a doua oară în acest an, acesta crescând până la 800 lei.

Tichetele de vacanţă sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale în limita a 6 salarii de bază minime brute pe ţara pentru fiecare angajat, conform Ordonanţei de Urgenţă nr.8/2009.

Tichetele de vacanţă pot fi acordate de către orice firmă, indiferent de sectorul de activitate sau de componenţa capitalului social, cu condiţia ca ele să fi înregistrat profit sau venit, după caz, în anul financiar anterior.

Angajaţii care primesc tichete de vacanţă pot achiziţiona pachete turistice complete din unităţile turistice afiliate: agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, baze de tratament balnear şi agrement.

Aflaţi mai multe detalii despre Ticket Vacanţa

Add new comment

The comment language code.
About text formats

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Term